Dalsvik pensionärsklubb

Dalsvik pensionärsklubb

SENASTE NYTT

På grund av de rådande omständigheterna i samhället kan vi tills vidare inte träffas i det tilltänkta Silverörnens utrymmet i Karabacka. I stället planeras möjligheten att träffas i föreningshuset Thorstorp i Alberga, torsdagar 14 - 16 . Adress Gamla landsvägen 12. Datum för första mötet meddelas senare.

FÖLJ MED DENNA SIDAS INFORMATION OCH SIDAN "EVENEMANG" I HBL

 

Dalsviks pensionärsklubb är en av de åtta klubbarna inom Esbo svenska pensionärer rf.(ESP) . 

Vi är över 60 aktiva och ungdomliga medlemmar från trakterna kring Dalsvik-Gröndal-Karabacka-Trastmossa-Konungsböle-Kilo. Omkring 30 - 40 medlemmar ställer upp varannan vecka då vi håller klubbmöten med program av olika slag. Vi lyssnar på föreläsningar, håller frågesport för att träna minnet, umgås över en kopp kaffe eller te´. Diskuterar och sjunger. Till verksamheten hör också motion med det populära spelet Boccia, körsång inom kören Furorna, utfärder, exkursioner, teater- och konsertbesök och annat tillsammans med andra klubbar inom ESP.

Välkommen, kom med. Vi hälsar nya medlemmar från området hjärtligt välkomna till vår klubb. Det är inte bra att bli sittande ensam. Det är viktigt att upprätthålla och finna nya sociala kontakter, träffa folk och bekanta från området där man bor, på så sätt håller vi oss kryare.


 

SENASTE NYTT - uppdaterat 2.9.2020

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                         

                                                                                    

 

                                                        Uppdaterat  2.9.2020          Tor-Erik Lindholm

 

 

 

-> Esbo Svenska Pensionärer rf